Holder pusten…

Posted: 2011/07/27 in Uncategorized

Som sakt! dette blogg greiene er ikke helt i farta enda! Sist så fortalte jeg om at jeg snart skulle hilse på Elisabeth og gjengen! men jeg har ikek fått skrevet så mye om dette her enda!
Som vanlig, så var det veldig koselig hos Elisabeth med familie=) Dette er en ekstremt stor familie men Elisabeth har hjerte stort nok til å vise at alle er i det! =)
Selve besøket gikk dessverre ikke like smertefritt som sist…. jeg får stadig vekk mer og mer lyst til å stjele med meg den lille rakkaren min! men rart nok, så klarte jeg å smøre meg med den siste sleiva med tolmodighet! får bare håpe den holder frem til 30 juli. Det er ikke mye om å gjøre iallefall. ellers var det jo et supert besøk! men som sakt… det å reise derifra.. uff nei! skulle ønske jeg også hadde hatt hundre og ørten hunder som løper rundt og er super happy!

22 Juli var jeg og Solfrid i Haugesund for å handle diverse ting, da vi plutselig hørte på radioen at det hadde gått av en bombe i Oslo… og rask som Ole var, så så jeg for meg en mann med turban som satt publiserte masse dårlig propaganda…. men der gikk jeg vist på en smell! jeg fikk en lærepenge for å si det sånn! jeg har ikke noe i mot invandrere, men det jeg har vært skeptisk til er de folka som sprenger uskyldige folk…. og rett ut slakter folk uten en personlig grunn.
Det at det var en norsk person som etter mine øyne virket veldig oppegående som gjennomførte dette får meg til å tro at alle personer er i stand til å fysisk gjennomføre en terror handling, men heldigvis er det ikke så mange som er så egoistiske at de gjennomfører det!  Etter dette, håper jeg at det blir mindre av dette! jeg tror ikke dette kommer til å bli en trend! men kanskje dette også har vist de personene som “pleier” å gjennomføre slikt at det er ganske udregelig å kommunisere på denne måten. nå har jeg lest så og si alt som har blitt sakt og skrevet om denne saken, så jeg siterer nok mange andre nå ubevist… men  hvis en person er så uenig i hva som skjer et sted at han føler at stedet blir bedre om han dreper alle… da kan han like så godt ta seg selv!.
Jeg er en person som går rundt og har en endeløs chain of thoughts…. jeg må si at jeg stadigvekk kommer innpå Oslo og Utøya. Jeg sitter jo så og si alene i en fjord, så jeg har ikke så mange å diskutere dette med… så det blir å snakke med seg selv og konsultere meg med artikler. Jo mer jeg tenker på dette, jo mer deppa blir jeg, men på en annen måte så føler jeg også at dette var som å vedlikeholde noe.. man skraper bort dritten! Norge er et fint land.. men som med mange andre ting… så er det ikke så lett å se at vi har masse dritt her, før dritten skaper problemer! Nå snakker jeg selvfølgelig om terroristen som dritt! slik at dette ikke blir misforstått!… nå fant vi ut at det var noe dritt der! så nå er det oppussing som står i kø… skru fra hverandre det som har blitt ødelagt av feilen, reparere og pusse slik at den blir som ny… så er det å lappe sammen og vise stolt frem det du har pusset på og vise at det ser nesten helt nytt ut!
Alt i alt så vil jeg som alle andre sende mine tanker til de pårørende. Dette er uvirkelig og veldig trist=(

Nå som det har vært så mye negativt som har fylt media, så kan jeg fortelle hvordan jeg har klart å holde motet oppe=)
jeg venter jo som sakt på Frekke Kvikk! nå nærmer det seg med stormskritt!  3 dager igjen! I dag regner jeg med at jeg skal sløye makrell hele dagen og på kvelden har jeg planer om å ta meg en personlig superlørdag… handlet inn masse godis og snacks så jeg kan kose meg med en film som belønning for å ha jobbet ca 70 dager i sommer =) i morra skal jeg ut og spise med noen fra jobben=) det blir supert! gleder meg masse=) Fredag er siste dagen på jobb! og jeg setter kursen hjem rett etter jobb… Da bærer det avgårde til Hvaler for å treffe kjentfolk=). Lørdag skal jeg rett til Elisabeth og hente Kvikk=D jeg må si jeg er superstolt av min oppdretter! jeg sier ikke dette for å smiske:O men ho har vært kjempeflink med å holde oss oppdatert på hva ho driver med og hva valpene opplever:) ho er også flink til å la valpene oppleve mye! det har tilogmed gått rykter om at min lille Kvikk løftet på beinet da han tisset =D

nå har jeg ventet i nesten 2 år! men jeg må si at det er de dagene som er igjen som virker som 2 år! tiden går som sirup!  enda glad jeg har super sommerjobb som fyller dagene mine! i dag har vi levert fisk til slakting=) alltid stas når det kommer store båter som man får en omvisning på=) men men=) jeg føler iallfall at humøret mitt er akkurat slik det skal være! jeg føler sorg for det elendige, mens jeg føler enormt mye glede i det positive =) Det er viktig å være blid sier jo Are og Odin=) og siden det er Norges styrke=) så kan vel det også være min styrke^^,

Når det kommer til bilder.. .så har jeg en komplikasjon med harddisk kapasitet:C jeg stoler ikke på elektriske ting nok til å ha mine dyrebare bilder kun ett sted! og nå er den lille harddisken min full av bilder… så tror jeg må invistere i ny EHD… men det får bli når jeg er ferdig med å bruke penger på diverse ting nå:)

Spammer opp med noen bilder her nuh=D Kvikk med familie =)

så får vi se når neste innlegg blir=) satser på at det kommer hyppigere når Kvikk er i hus og i fullgang med rutinene!

This slideshow requires JavaScript.

Comments
  1. Yey! Oppdatering 🙂 Hihi! Nå er det absolutt ikke lenge igjen! Ikke glem at vi har avtalt valpetreff da ^^

  2. Jannicke says:

    Liker oppdateringer! Sjekker disse bloggene ofte nå. Gøy å lese om alle som venter i spenning og vite at jeg ikke er aleine i min iver 😀 Ser på facebook at du teller ned i dager, timer og minutter 😉

    • har virkelig ikek noe annet å gjøre! i morra blir det pakking og kjøring! skal ut og hilse på noen venner på kvelden! så er det rett opp og hente han på morrakvisten!:D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s