Oi

Posted: 2011/07/28 in Uncategorized

Dagene gikk fortsatt veldig fort! jeg trodde de 3 siste dagene kom til å være rene helvette! men smart som jeg var, så overplanla jeg disse dagene. jeg fikk ikke så mye ut av min “superlørdag” pga jeg fikk en lyr som skulle spises! og siden jeg har spist masse fisk i sommer, så er det viktig å variere på hvordan man tilbereder dem.
Nå lagde jeg hoff opphøgde potteter og lyren rullet jeg i mel som var blandet med sitronpepper, salt og mitt X fiskekrydder, for så å sprøsteke fisken i margarin, rømme og cream frech (hvis det er sånn det skrives)… det var i overkant av hva man kaller godt, så jeg spiste og spiste… da jeg var ferdig, hadde jeg overgått min “mett-grense” så da jeg tittet på godteriet… så bare offet jeg meg….
(dette gjorde ikke noe, siden i dag har jeg koset meg med å småspise godis mens jeg har puslet med diverse ting=D)
Jeg så Trolljegeren igjen i går, og jeg humret like mye som sist:)

I dag var det en liten avsluttning med min kjære kollega fra naboanlegget på det lokale spise stedet =) der spiste vi komler, eller med andre ord raspeballer… da jeg kom tilbake der jeg bor, var det å starte på morra dagens oppgaver slik at jeg kanskje kan dra litt tidligere slik at dagen i morra ikke bare blir kjøring.

Jeg føler at dette inlegget blir litt teit! siden denne bloggen handler virkelig ikke om meg! Tanken bak var å fortelle om min prosess og progress med Kvikk. Siste nytt om Kvikk er at han er klar til å bli hentet 1130 nå til lørdag. Jeg gleder meg som en sirkusloppe med sukkerkick…. for å gjøre ventingen litt værre, så har Elisabeth (oppdretteren) lagt ut detaljert informasjon om kenneltreffet!

Det er ikek ofte man går rundt og gleder seg så mye som jeg har gjort når det kommer til valpen! jeg har ventet og ventet! blitt mer og mer spent!
Nå har jeg vært så heldig at det har vært to slike “vente i spenning og glede seg”  hendelser! Valpen og Kenneltreffet! Jeg vet det er dumt å sette seg forventninger osv… men herregud! alle gjør det for det! jeg gleder meg til å treffe mange erfarene hundefolk og håper å suge til meg mye nyttig fra dem=) og jeg gleder meg masse masse til å ha hundre og ørten Border collier løpende rundt  meg 🙂

Andre ting som skjer er at det virker som jeg og Kvikk er velkommene hit til vestlandet til neste sommer også=) hvis det er saken, så gleder jeg meg til å vise Kvikk Norges vestkant=) tror han hadde trivdes veldig her borte^^, nå er det 33 timer igjen til jeg skal hente han:D Er ikek umulig det kommer en blogg update i løpet av helga.. men tipper jeg kommer til å være ganske opptatt med å se på Kvikk.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s