Første hele dagen=)

Posted: 2011/07/31 in Uncategorized

Herregud for en liten sjarmør jeg har fått meg! Han følger etter meg overalt J noe jeg setter pris på, men når han slapper av, så er det ikke alltid det er like viktig å følge etter meg. Han gløtter litt på øyna slik at han kontinuerlig vet sånn ca hvor jeg er.  Jeg tror han klør i tenna 😛 så jeg har kjøpt noen Tyggestenger (Det stod at de passet til små hunder :O så håper det går bra:P) han ble i allefall veldig glad og gomser de i seg!
Utenom det har vi tilbrakt dagen på stranden sammen med min familie, og dette var veldig spendende med mange personer og rare mennesker. Han var ikke giret på å møte alle som kom og gikk. Så han holdt seg rundt oss, men han var ikke vanskelig å be om noen skulle hilse på han. Fikk også besøk av Anette med Ellie (en ca ett år gammel bichon frise tispe) Disse lekte veldig godt^^,

Kvikk fikk også hilse litt mer på Ragdoll katten til min søster i dag!  Det var ganske spesielt å se på min lille hund som sirkulerte rundt katten og prøvde å lure ho bort til meg J Lille gjeteren som slo til?

Utenom det går alt smertefritt enn så lenge! Og jeg blir meg og mer stolt av oppdretteren min^^, Hvis jeg noengang skulle byttet rase… så måtte jeg overtalt Elisabeth til å bytte til samme, og avle frem en hund til meg med preging fra ho 😛 men nå er jeg veeeeeldig fornøyd med mitt valg^^, og utfallet^^, så tror nok ikke det blir så mye forandring her nuh!
Nå ligger Kvikk ved siden av meg i senga mens jeg skriver XD og han ruller seg rundt og koser seg^^,  Han spiser og drikker som en helt.  Han opplevde torden i dag også… men det skjønner jeg ikke hvorfor jeg skriver om her i det heletatt… siden han brydde seg absolutt ikke.

Sosialiseringen er startet ^^, så nå er det bare å kose seg fremover og glede seg. Nå som jeg begynner å nærme meg slutten av dette innslaget, så har han nå sovnet halvveis oppå madrassen sin XD

This slideshow requires JavaScript.

Comments
  1. Jeg er så enig, så enig – han er en sjarmör! Vakker er han også 🙂
    Gleder meg til trening sammen og aller först kenneltreffet til helgen!

    • Jaa^^, ser frem til å trene med dere! hittil har det bare blitt sosialisering og lek=) pluss å prøve å gå fra raptus til kosus på minst mulig tid:) og det fungerer veldig bra=)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s