Første natta

Posted: 2011/07/31 in Uncategorized

Da var første natta over!

Jeg ble vekket kl 0154 av noen rare lyder… jeg har sovet litt så som så i natt! Men da lydene kom, så våknet jeg og tittet mot Kvikk… Han var da omfavnet av min søster som var helt i hundre og koste og koste på han! Så jeg slapp unna første natt-tiss-pause takket være min søster som kom og tok seg av det.

Natta gikk ellers generelt veldig bra=) han sov sammen med meg på rommet, og det var ikke noe tull=)
Jeg ble vekket i 8 tiden av en valp som valp som ville leke. Jeg tok han opp i senga og herjet litt med han, men plutselig ble dette veldig uinteresant, så jeg slapp han ut.. og der tisset han ^^, flinke lille voffen =) han hilste også på Bamse nå, og Bamse er veldig usikker på han, men når Bamse lå ved siden av meg, så kom Kvikk sakte bort til han, og jeg må si at jeg er overrasket over hvor flink lille Kvikk er til å uttrykke seg ^^, han gjør det i allefall teoretisk korrekt XD (Det føler jeg at jeg får lov til å si!)

Han møtte også Vilda (Ragdoll katten til min søster) i natt, dette synes han var veldig spennende og hadde lyst til å leke med ho=) det tror jeg vi venter med å gjøre.

Han viser også stor interesse for min nevø he he=) dette tror jeg kommer til å bli et morsomt vennepar i årene som kommer^^,

Comments
 1. Tony says:

  Kjempe hærlig lesing Ole. (Alle innleggende) Du er en reser på tastaturet. Ser ut til at du har blitt spleiet rett. Gleder meg til treffet til helgen!

 2. Elisabeth says:

  Herlig herlig herlig 😉

 3. Linda says:

  Herreguud så fin han er 😀

  • Håper du gleder deg masse! alle ventingen har vært verdt det!=D super herlig hunder! og etter ryktene jeg har hørt, så er alle like fornøyd som meg^^, og da regner jeg med at alle er superfornøyde^^,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s