Nok en liten oppsummering og kanskje ett lite spark i min rompe til å fortsette litt hyppigere

Posted: 2011/10/20 in Uncategorized

Oppdatering på Kvikk.

Nå er det uduglig lenge siden jeg har skrevet ett innlegg om hvordan det går med meg og Kvikk.

Dagene våres hat vært ganske fullpakket siden jeg fikk han, noe jeg setter pris på=)

Vi har deltatt på valpekurs, fellesturer, sosialisering, miljøtrening og vi har ikke tenkt til å stoppe der=).
Kvikk er superflink, så de kursene er egentlig bare for min del. (men det var vel vi alle klar over  for lengst). Jeg synes det er så fasinerendes hvor lite som skal til for å endre så mye :O, men alt i alt så tror jeg dette kommer til å gå veldig bra.

Jeg begynner nå å bli ganske så vant til det å ha en hund. Turer på morran, ettermiddagen og kvelden=) jeg har ikke uffet meg engang =) det er fortsatt like stas å gå turerJ  Jeg kjøpte meg en GPS i sommer, den har jeg fått veldig mye glede av:D den plotter heleturen inn på ett kart og en graf=) og så nerd som jeg er, så er det veldig underholdene=D

Jeg har jo lest bloggene til de andre valpene og skjønner at de også er veldig fornøyd. De har hatt positive opplevelser og litt mer skremmende opplevelser:O

Jeg har hatt de selv, men har funnet ut av det ganske så raskt. Kvikk er frisk og rask=) men han skremte meg da jeg fant en klump under haka hans. Dette er mest sannsynlig lymfeknutene hans^^, så de skal han få lov til å beholde. Han skal til vetrinæren nå snart for oppfølgings vaksine, så skal få ho til å ta en liten titt på det daJ så jeg er 100% sikker.

Han begynner å bli stor nå. 2 veninner av meg har fått seg valp de også. En Jakt golden og en shelty. Kvikk er sånn ca 3 ganger så stor som Jakt golden og det virker som han er 10 ganger så stor som ho lille Shelty tispa (ja jeg overdriver litt) Sist jeg veide han veide han over 15 Kg og det virker ikke som han slutter der:P.

Kvikk er en glad hund som bringer meg mye glede:D jeg er ikke fult så flink til å glede han like mye! Men han får da stimulering til de grader=) men nå har vi lagt grunnmuren J og nå skal vi fortsette oppover helt til vi er fornøyde ( ha ha XD)

Her for en tid tilbake fant jeg og Kvikk ut at Jannicke og Flic bor bare 30 minutter unnaXD så vi har vært der og gått et parr turer sammen =) noe som er veldig koselig=) kommer hjem med en veeeeeeeeeeldig sliten hund hvergang.

På ett kurs her om dagen så fikk jeg høre at Kvikk virket engstelig :S jeghar ikke oppfattet han som det, han er veldig “rett i ryggen og kassa utover”  her hjemme, men han begynner kanskje å gro litt inn i ett miljø:/ så dette er min utfordring nå fortiden.  Jeg snakket med Elisabeth og ho inviterte meg og Kvikk til en liten evaluering hjemme hos seg=) så det ser vi frem til.

Jeg kan også skrive litt om hvordan det er å studere med hund også. Jeg var jo litt betenkt på hvordan det gikk med studering og hund samtidig… Dette har vist seg å gå veldig bra=). Nå har ikke lesingen gått helt etter planen, men det er pga skader i familien hjemme i Fredrikstad som har tatt litt av min fokus.  Nå er alle hjemme og på bedringes vei og da er det for meg, å sette seg ned og lese videre.

 

Kvikk er ingen badeengel, men jeg får bare ta tiden til hjelp og la han være mye med Flic som er rene fisken! Det var veldig artig å møte Flic=) ho er så søt og sjarmerendes 😀 og så liten og nett ho er!  Zita var også ett sjarmtroll 😀 ho har sånn… ballett-risting? Ho avslutter med ett lite hopp etterfulgt av samlede labber og en pen landing.

Så kommer vuderingen jeg trodde jeg var ferdig med.. men som de fleste påpeker så har jeg en liten gjeter… Jeg hadde egentlig flitrert ut og bestemt meg for at det er Lydighet som var tingen jeg skulle satse på… Agility var noe å gjøre for å aktivisere han på en annen måte.. men nå lukter jeg at det kanskje heller blir ull som er i fokus… men men! Tenkte tenke tenke…

 

 

Slenger opp noen bilder igjen av tiden med Kvikk=) de naturbildene er tatt i Trysil ^^,

Comments
  1. Fuzzy Citrix says:

    Så koselig med livstegn fra deg da 🙂 Og så såååå mange koselige bilder da !!

  2. getweiler says:

    Klart at jeg synes jo det ville vært gøy om han blir trent på et bomullsjorde 😉 Blir glad for alt jeg bare hunden har det bra 😉 Slik jeg skjønte på tlf er han ikke unromal for alder å være,gleder meg masse til dere kommer!!Morro å lese så ja,fortsett å blogge 😀

  3. yay! Endelig litt blogging! Fortsette sånn nå da! Flink gutt 😀

  4. Jannicke says:

    Wooho! 😉 Veldig gøy å gå tur med dere også. Merkelig å se hvor lita og nett Flic er i forhold til Kvikk 😀 Sammenligner du min “valp” med en fisk?! ;p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s